Temat: [Humor] Najzabawniejsze słowa kluczowe
Jedną z najprzydatniejszych funkcji eStats (jak i zresztą innych skryptów tworzących statystyki) jest przechwytywanie słów kluczowych użytych do znalezienia naszej strony w wyszukiwarkach.
I krótko rzecz ujmując, czasem, poza standardowymi dla danej strony wyszukiwaniami, trafią się też jakieś nietypowe ![]()
Proponuję, by każdy dopisywał w tym temacie te najciekawsze frazy/słowa ze swoich statystyk... Może propozycja się przyjmie ![]()
Tak, czy inaczej, sam zacznę. Najciekawsze wyszukiwania, które skierowały na -różne- moje www:
"programowanie muzyki" -cóż, widać słowo 'komponowanie' już nie jest modne ![]()
"html dla niewidomych w3c" -no i dziw się potem człowieku, że tak się różne strony 'krzaczą'... Jak niewidomi się za pisanie zabrali ![]()
"ania to kur*a" -gdy ktoś się nie ma do kogo odezwać... To może wpisać swoje przemyślenia Google'owi ![]()
"lepszy jest marcin czy rafał" -Google prawdę Ci powie ![]()
"jeźć" -najlepsze jest to, że ja miałem takie słowo na swojej stronie www... Bez komentarza ![]()
"tomek tomek tomek tomek tomek tomek" -o ile nie więcej, piszę z pamięci. Tak, czy tak, ktoś długo rozmyślał nad doborem słów kluczowych wyszukiwania ![]()
Większość stara, wygrzebałem (ze skryptów lub pamięci) specjalnie dla tego tematu...
Ciekaw jestem, czy ktoś coś jeszcze dorzuci od siebie
Walerian "Kobra" Walawski