korzen napisał/a:(...)w zakladce Czasowe w polu oststni miesiac nie mam wykresu.(...)
U mnie sytuacja jest taka sama- http://walerian.net/estats/index.php?path=pl/time/ ,eStats wersja 4.0.47 ...
Dopiero teraz problem zauważyłem :]
I od razu apel -Emdek, serio, napisz "coś-gdzieś" na temat OVH.
Przecież OVH zmasakrowało doszczętnie apache* na swoich shared, przez co mam już nie pierwszy problem (nie tylko z eStats), w BOK'u zatrudniają małpę (albo beznadziejnie napisanego bot'a), zalecają używanie MSIE do obsługi swoich stron/paneli, a wspomniane panele są do tego stopnia prawie-jak-spolszczone, że ostatnio próbując utworzyć przekierowanie dla swojej domeny dostałem komunikat o poruszającej treści 'error widoczne'!
Wiem, że te rzeczy teoretycznie nie mają bezpośredniego związku z problemem (a przynajmniej nie ma na to dowodów), jednak pokazują dosadnie jaką 'jakość' zapewnia OVH.pl!
I wziąwszy pod uwagę taki 'detalik' na koniec, że zarówno moja strona domowa, jak i www.zdrowydzien.info są na OVH.pl -czyż trudno o wnioski?
IMO żadna różnica, czy problemem jest stara wersja MySQL, czy cokolwiek innego. OVH to prawdziwa 'skarbnica' problemów*.
Przypominam o moim wniosku Emdek, OVH.pl to taki hostingowy InternetExplorer ;]
BTW, Korzen, wiesz, że OVH dodało Cię do baz whois jako 'Korzeniewski ukasz'?
Dosłownie 'ukasz'! UKASZ! LOL, rozbroili mnie totalnie, w końcu utf-8 to rzecz znana tylko wtajemniczonym
Ten hosting to prawdziwa parodia -doprawdy...
- - - -
*Dałoby się to potraktować jako, ekhm...'Nietypowości', nie problemy sensu stricte. Ale tylko pod warunkiem, że mógłbym się dowiedzieć, jak to sobie w OVH 'ulepszyli' ten swój serwer. Jednak ponieważ -jak wspomniałem- odpowiedzi na listy wysłane do nich pisze ewidentnie małpa (nauczono ją wystukiwać na klawiaturze słowo 'dokumentacja', ale nie nauczono czytać), finalnym wnioskiem może być tylko: